Καλάθι αγορών
×


Ο Γιώργος Ορφανός και ο Σπύρος Ορφανός, δραστηριοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Ηράκλειο το 1965 με ηλεκτρικά είδη, αλλά και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Ο Ιούνιος του 2019 σηματοδοτεί για εμάς το έναυσμα μιας νέας εποχής, με την δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, με το οποίο στόχο έχουμε να εισχωρήσουμε δυναμικά και στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δείχνοντας έμπρακτα την διάθεση μας για βελτίωση και εκσυγχρονισμό, επεκτείνοντας την εμβέλεια της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης αλλά και προσφέροντας ένα επιπλέον εργαλείο επικοινωνίας τόσο στους τωρινούς όσο και στους μελλοντικούς πελάτες μας, συνδυάζοντας παράλληλα και τις αλλαγές που επιτάσσει η εποχή μας έχοντας πάντα σαν κεντρικό γνώμονα να διατηρήσουμε ευχαριστημένους τους πελάτες μας.

Η νέα γενιά της οικογενειακής επιχείρησης επιδιώκει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των περασμένων ετών καθώς και την εύρυθμη και ευέλικτη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων. Έχοντας υιοθετήσει μια πελατοκεντρική προσέγγιση, στόχο έχουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη τόσο πριν όσο και μετά την αγορά.

Η καλύτερη διαφήμιση μας είστε εσείς. Σας ευχαριστούμε. Μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι.

Βαθμολογία Google
4.9
Βασισμένο σε 36 αξιολογήσεις
Αξιολόγηση της επιχείρησης

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Χωρίς εγγραφή

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

6943186979
Ασφάλεια συναλλαγών

Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

Από το 1965