Καλάθι αγορών
×

Πληρωμή με αντικαταβολή    Αντικαταβολή 

Κατά την παράδοση, στην πόρτα σας όταν παραλαμβάνετε από δικό μας συνεργαζόμενο COURIER .

* Με την μέθοδο της αντικαταβολής υπάρχει επιβάρυνση.

* Μόνο για παραγγελίες εώς 150€.

 

Τραπεζική Κατάθεση   Τραπεζική Κατάθεση  

Κατάθεση σε Τράπεζα στον παρακάτω λογαριασμό

Alpha Bank: 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ
ΙΒΑΝ: GR5901406470647002330001003

Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά, ή με αποστολή στο email  info@e-orfanos.gr  της απόδειξη κατάθεσης, ώστε να αποσταλεί η παραγγελία σας. Τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα     Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα 

Πληρωμή με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες. Αν επιλέξετε την on-line πληρωμή, θα μεταφερθείτε μέσω ανακατεύθυνσης στην ιστοσελίδα Alpha e-Commerce σύστημα της Alpha Bank, όπου υποστηρίζονται πληρωμές μέσω των καρτών:Visa, Electron, MasterCard, Maestro και Diners.

Η εξέλιξη της αγοράς σας είναι απλή: Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε, επιλέγετε: τρόπος πληρωμής - με πιστωτική η χρεωστική κάρτα. Μετά απο τον έλεγχο της παραγγελίας σας, στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, δηλαδή θα μεταφέρθείτε σε ειδική ασφαλή ιστοσελίδα της Alpha Bank, όπου εισάγετε τα στοιχεία τα κάρτας που θέλετε να χρεώσετε. (Η εταιρεία μας δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας του πελάτη, για ευνόητους λόγους ασφαλείας).

Ασφάλεια

Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Alpha e-Commerce εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

*  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

*  Ολοκληρώνοντας, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.


Παραλαβή απο το χώρο μας
Παραλαβή της παραγγελίας σας, απο το κατάστημα μας στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Χωρίς εγγραφή

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

6943186979
Ασφάλεια συναλλαγών

Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

Από το 1965